KavuşursakBiterizBiz Kavuşursak biteriz biz Biz mutlu sonlar katiliyiz Kavuşursak biteriz biz Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz Herkesin bildiği bir aşk Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz. Ama kavuşursak biteriz biz Herkesin bildiği bir aşk Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz Belki biraz serseri, belki biraz deliyiz. Ama kavuşursak biteriz biz Bir kor var içimizde yanan Onu küllendiremeyiz Görüşemeyiz, konuşamayız, şevişemeyiz Bir aşk var bizi biz yapan Kavuşarsak biteriz biz ... İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz Dokunsak kanar ellerimiz Hiçkimseye söylemez Gizli gizli severiz Kavuşarsak biteriz biz AL Sende Dursun
Çok zor gelecek bana bu ayrılık
Bilemem Yaşayabilirmiyim sensiz bir fiil Bitmiştir aramızdaki aşk Ve koymuştur noktayı Aramızdaki aşka bu şiir. Bu şiiri sana yazdım ayrılırken Al sende dursun Bir şarkımız olmadı söylediğimiz Bari bir şiirimiz olsun Bir hayalım vardı senle aşka dair Başlangıç hemen hemen aynı Ama sonu bu değil Bir hayalım vardı aşka dair Eni konu bir delikanlı sevdası Ne masaldı Ne bir sihir Sen Mi Sevecektin Yoksa?
Bir gün gelir de anarsan hatıraları Anma beni ben değildim o Unutur da birgün onu, istersen o anları Arama beni, mazide kaldı o Değişmedi gerçi benliğim Değişmedi kişiliğim ve görüşlerim Değişen o eski sevişmeler Değişen sadece o içten gülüşler Unuttum diyip kendini kandıran Seviyorum diyip sözünü aldatan Kırmamaktı diyip tarumar eyleyen Sevgiyi yarı yolda bırakıp çekip giden Ben miyim hadi söyle!!! Zordur böyle bir sevgiyi haketmek İnanılmaz düşünceleri inkar etmek Çözüm değil yanlıştık hatalıydık demek Zordur insanı olduğu gibi kabullenip sevmek Sendin benim imkansızlığım Sendin zorlu günlerimin yoğunluğu Sendin güzellik olanağım Sendin yaşamanın yorgunluğu Çekip giden zamanın hesabını Sessiz geçen günlerin acısını Sedasız gerginliğin kıssasını Sen söyle bana neden istedin Sen mi çekecektin benim yerime Sen mi ağlayacaktın o boş gözlerinle Sevecek miydin yoksa beni yarım kalbinle İmkansızdın ama sadece hayalimde!